Motivul pentru care suplimentele alimentare integrale au început să câștige rapid popularitate este că mulți oameni încep în sfârșit să se educe cu privire la suplimentele pe care le iau și la modul în care corpul lor le procesează. Vedeți, majoritatea suplimentelor sunt izolate sintetice ale vitaminelor și mineralelor reale pe care corpul dumneavoastră nu le poate utiliza și nu le poate absorbi foarte bine.

Majoritatea multivitaminelor suplimente alimentare naturale și a altor suplimente fabricate din izolate sintetice sărace au o eficacitate mai mică de 50%, ceea ce înseamnă că mai puțin de jumătate din vitamină este absorbită de organism și chiar mai puțin este folosită efectiv de organism. Restul este practic deșeuri, în funcție de calitatea materialului sintetic. Începe să devină cunoscut faptul că lucrul real este întotdeauna mai bun decât un supliment. A mânca o portocală proaspătă este aproape întotdeauna mai bine decât să iei o pastilă de vitamina C, de exemplu. Suplimentele alimentare integrale urmăresc să fie cât mai aproape de natural, ajutându-vă corpul să absoarbă și să utilizeze cât mai mult conținutul nutrițional de vitamine și minerale. Chiar dacă s-ar putea să le considerați mai scumpe, sunt și mai puternice, ceea ce vă oferă mai mult pentru banii dvs. Un multivitamin ieftin standard este practic fast-food-ul lumii suplimentelor. Nu te vinde scurt.

Deci, ce este un aliment întreg și ce este un supliment alimentar integral? Un aliment întreg este definit ca un aliment care este neprocesat sau nerafinat. Practic, este un aliment care se află în starea sa naturală. Ar trebui să fie evident de ce se absorb mai ușor în organism, deoarece caută să imite starea naturală a alimentelor. Un supliment alimentar întreg, în cele mai multe cazuri, nu este altceva decât un fruct sau o legumă care a fost comprimată și încapsulată într-o pastilă. Pentru ca un supliment să fie cu adevărat un supliment alimentar întreg, ar trebui să fie făcut dintr-un aliment care nu a fost niciodată gătit sau procesat. După cum vă puteți imagina, acest lucru ridică multe probleme privind standardele de calitate, deoarece multe pot merge prost cu producerea în masă a unui produs alimentar crud. Dacă sunteți în căutarea unui supliment alimentar integral, căutați o companie cu niveluri ridicate de standarde de calitate și certificări.

Într-un fel, sunt împotriva suplimentelor alimentare integrale, deoarece pe termen lung, este cu adevărat mai bine să vă schimbați obiceiurile. Oamenii iubesc ușurința de a lua pastile și multivitamine, dar dacă ar fi doar intenționați să apuce o bucată organică de fructe crude sau o legumă crudă pentru o gustare în fiecare zi, ar putea reduce în mare măsură nevoia de suplimente de orice fel. Nu este chiar atât de greu să ai niște bețișoare de morcov sau fasole verde crudă într-un castron pe biroul tău. Gândiți-vă la câți nutrienți, vitamine și minerale ați putea intra în corpul dumneavoastră doar schimbându-vă obiceiurile și consumând câteva fructe și legume organice crude uneori în timpul zilei.

Celălalt lucru care îmi place la această abordare este fibrele bune și sățioase pe care le obțineți din mâncarea legumelor crude pe parcursul zilei. Deoarece legumele crude au adesea o mulțime de materie vegetală nedigerabilă sau fibre, gustarea pe tot parcursul zilei reduce foarte mult aportul de calorii. Deoarece stomacul tău este întotdeauna parțial plin de materie vegetală nedigerabilă, nu-l poți umple cu atât de multe alte chestii. Deci, în esență, mâncând alimente întregi pe parcursul zilei în loc să luați doar suplimente alimentare integrale, vă puneți și pe un plan de dietă inconștient. Este o situație de câștig-câștig.

Dar dacă chiar doriți să încercați un supliment alimentar întreg, există câteva foarte recomandate pe piață. Așa cum am spus mai devreme, însă, asigurați-vă că cumpărați un supliment alimentar întreg de la un furnizor care are standarde de calitate înalte, astfel încât să vă asigurați că știți ce primiți. Nu cumpărați doar primul supliment alimentar întreg pe care îl întâlniți. Acordați-vă puțin timp citind recenziile suplimentelor alimentare întregi.

Ce este un supliment alimentar integral?